Om bloggaren

Jag är en grånad herre född långt innan Berlinmuren föll. Jag har läst för länge på universitet och jobbat för lite för att göra nationalekonomer belåtna. Således har jag istället haft massor av tid att tänka och en del av dessa tankar finns i denna blogg. Denna sida handlar bara om mina erfarenheter, åsikter och reflektioner.

Till upprörda människor och troll: Det här också är en gammal blogg. I dess mörka inre gömmer sig massor av gamla texter. Jag har låtit flera av dem få leva kvar, som en påminnelse om svunna tankar och dumheter. Jag står för att jag skrivit allt, men jag håller inte nödvändigtvis längre med mig själv. För ibland skriver jag i affekt. Ibland är jag okunnig eller naiv. Ibland bara obotligt dum i huvudet. Men ibland handlar det bara om att du lider av något av nämnda saker och inte uppskattar att få din världsbild ifrågasatt.

Självkritik. Alla behärskar det inte.

Så om du känner hur blodtrycket ökar när du läser en av mina texter, så ber jag dig ödmjukast att ta en liten titt på datumet för texten. Är den före 2015 så är den skriven av en helt annan person än han idag. Jag kanske fortfarande tycker exakt samma sak, men det är inte säkert. Så fråga snällt först. Kasta dina stenar därefter. Och om du kastar stenar, så börja inte gråta om du får något mycket värre tillbaka i huvudet som en smädelse, förolämpning, härskarteknik eller ett hån av din ömma moders härkomst. Jag har en gammal passion för att just äta upp nättroll till middag som aldrig släppt. Och jag råkar också vara bra och väldigt elak och bra på just det. Och du trollet som ändå tjafsar? Glöm aldrig det riktigt eländiga: Jag kan alltid blockera dig och nej, det råder verkligen ingen yttrandefrihet här i mitt kungarike.

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s